You are herePoduzmite Akciju! / Educirajte Se

Educirajte Se


Ako su libertarijanizam i ideje maksimalne slobode pojedinca i minimalne države za vas nova filozofija, provedite neko vrijeme na SlobodaiProsperitet.com vebsajtu i upoznajte se sa idejama koje su ovdje prezentirane, ili-i istražite bilo koje druge resurse koji promovišu libertijansku filozofiju. U par kratkih sati vašeg vremena imaćete komandu nad punim značenjem libertarijanizma i libertarijanske politike, i bićete spemni da prepoznate i argumentirate klasična liberalna - libertarijanska rješenja za sve probleme današnjice.

Međutim to je samo početak i mi imamo mnogo veće ambicije za vas. Mi iskreno želimo da vas ponukamo da izoštrite i istrenirate sva vaša čula, u cilju kritičkog razmišljanja i aktivne aplikacije libertarijanskih principa na probleme današnjice. Mi želimo da uz našu podršku postanete pravi šampion slobode, da odlučno stanete protiv socijalističke politike kad god se sa njom sretnete, i nesalomljivim argumentima zaustavite i pobijedite konvencionalnu mudrost.

Ovakvo načelo i reagovanje zahtijeva optimizam, praksu, i kontinuirano utvrđivanje razumijevanja filozofskog stajališta libertarijanizma. Stoga trebate nastaviti sa vašim istraživanjem i razmišljati kako proširiti libertarijanske ideje na najbolji mogući način. Nastavite posjećivati naš vebsajt i čitati njegove nove sadržaje. Sekcija “Dodatni Resursi” pod linkom Naučite Višeće vas uputiti na mnoge korisne ideje i eksterne linkove i materijale.

Oznake

Language/Vaš Jezik

Ostanite u Vezi

Pridružite se Našoj Facebook Grupi Pogledajte Naš YouTube Kanal Pratite nas na Twitteru Naš RSS Feed

Volunteer!!!