You are hereO Nama / Kako koristiti naš vebsajt

Kako koristiti naš vebsajt


Putem www.SlobodaiProsperitet.com vebsajta nastojimo čitaocima na sažet način opisati i priložiti libertarijansko viđenje problema i solucija za Bosnu i Hercegovinu. Naš rad je jos uvijek u povojima i mi razrađujemo najbolje načine da prezentiramo sav relevantni sadržaj.


Mnoge teme sadrže audio i video materijale kreirane od strane nas ili su preuzeti od drugih izvora i po mogućnosti i potrebi prevedeni na maternji ili engleski jezik. Za vaše daljne istraživanje o libertarijanskim principima, nastojimo priložiti i linkove ka drugim korisnim resursima.


Sve teme spomenute na SlobodaiProsperitet.com vebsajtu su otvorene za daljnju diskusiju u našem forumu. Molimo registrujte besplatni akaunt za pristup ovoj i drugim korisnim funkcionalnostima našeg vebsajta. Mi se iskreno veselimo razmjeni mišljenja i ideja sa vama, znajući da će vaše učešće doprinijeti poboljšanju kvalitete našeg rada i sadržaja.


Sekcija pod nazivom “Poduzmite Akciju” je još uvijek u izgradnji i za sada sadrži samo ideje kako vi sami možete poduzeti akciju. Naša namjera je da udopunimo ovu sekciju sa web alatima koji će posjetioce omogućiti da direktno putem vebsajta sa malo truda i na lagan način naprave značajan doprinos našim zajedničkim ciljevima.


Odlučni smo u namjeri da sa vremenom stvorimo kvalitetan medij za širenje poruke slobode i prosperiteta, i stoga tražimo vaše ideje i savjete za buduće unapređenje.

Language/Vaš Jezik

Ostanite u Vezi

Pridružite se Našoj Facebook Grupi Pogledajte Naš YouTube Kanal Pratite nas na Twitteru Naš RSS Feed

Volunteer!!!