You are herePoduzmite Akciju! / Kandidujte se za Političku Dužnost

Kandidujte se za Političku Dužnost


Konačno smo došli do ultimativnog cilja Kampanje za Slobodu i Prosperitet, koji je inspiracija i pomoć kreiranja budućih libertarijanskih lidera Bosne i Hercegovine. To će biti lideri koji će izazivati konvencionalnu socijalističku mudrost, zahtijevati da se uloga vlade preispita i umanji na njenu ispravnu funkciju kao sluga njenim građanima, i koji će promovisati libertarijanske solucije za dobrobit pojedinca.

Ako ste nezadovoljni sa našom vladom i direkcijom u kojoj nas ona vodi, najbolji način da da se to ispravi je da se kandidujete za političku funkciju i time sami postanete instrument promijena.  Sa pozitivnim nastupanjem, čvrstim razumijevanjem konvencionalne politike, dobro istraženim problemima, savršenim libertarijanskim solucijama, i odlučnom podrškom istomišljenika, moguće je to i ostvariti.

Samo zamislite kakve kvalifikacije i mudrost posjeduju naši slavni političari na vlasti, i biti će vam potpuno jasno ne samo to da i Vi možete ostvariti političku karijeru i da možete raditi posao puno bolje od sadašnjih političara, već da bi ste to morali pod hitno učiniti zbog urgentnog razloga da se smijene nesposobnjakovići i Bosna i Hercegovina skrene sa sigurnog puta u propast.

Oznake

Language/Vaš Jezik

Ostanite u Vezi

Pridružite se Našoj Facebook Grupi Pogledajte Naš YouTube Kanal Pratite nas na Twitteru Naš RSS Feed

Volunteer!!!